Deze yoghurt-donuts zijn een heerlijk gezond alternatief op donuts.
Wat heb je er voor nodig:
130 gr zelfrijzende bloem, gezeefd
75 gr suiker
Een snuifje nootmuskaat
Een snuifje zout
22 gr boter
60 ml melk
1 el citroensap
60 gr yoghurt
Een zakje vanillesuiker
1 ei
Voor de topping:
Pure chocolade
Hoe maak je ze:
Meng al je ingrediënten tot een glad deeg.
Giet het deeg in je bakvorm.
Zet de donuts 5 minuten in een op 220 graden voorverwarmde oven.
Laat de donuts afkoelen op een rooster. Dompel de donuts in gesmolten chocolade en laat de chocolade opstijven.
Smakelijk 😘
Wat heb je er voor nodig:
130 gr zelfrijzende bloem, gezeefd
75 gr suiker
Een snuifje nootmuskaat
Een snuifje zout
22 gr boter
60 ml melk
1 el citroensap
60 gr yoghurt
Een zakje vanillesuiker
1 ei
Voor de topping:
Pure chocolade
Hoe maak je ze:
Meng al je ingrediënten tot een glad deeg.
Giet het deeg in je bakvorm.
Zet de donuts 5 minuten in een op 220 graden voorverwarmde oven.
Laat de donuts afkoelen op een rooster. Dompel de donuts in gesmolten chocolade en laat de chocolade opstijven.
Smakelijk 😘
Reacties
Een reactie posten