Yes we survived the week nu tijd om gezellig te genieten van leuke (en lekkere) dingen. Wij zetten het weekend alvast in met deze appeltaart met amandelvulling
Wat heb je hier voor nodig:
Een vel bladerdeeg
2 appelen
125 gr boter
2 eieren
75 gr suiker
125 gr gemalen amandelen
Een vel bladerdeeg
2 appelen
125 gr boter
2 eieren
75 gr suiker
125 gr gemalen amandelen
Hoe maak je het:
Klop de boter met de suiker. Voeg de eieren een voor een toe. Voeg als laatste de amandelen toe en klop goed op.
Leg he deeg in je bakvorm en prik hier gaatjes in met een vork.
Stort het amandelmengsel op je deeg.
Snij je appelen in partjes en leg op het amandelmengsel.
Klop de boter met de suiker. Voeg de eieren een voor een toe. Voeg als laatste de amandelen toe en klop goed op.
Leg he deeg in je bakvorm en prik hier gaatjes in met een vork.
Stort het amandelmengsel op je deeg.
Snij je appelen in partjes en leg op het amandelmengsel.
Zet je taart voor 40 minuutjes in een op 180 graden voorverwarmde oven. Smeer een beetje opgewarmde abrikozenconfituur op je taart als hij nog warm is.
Reacties
Een reactie posten