Van manlief kreeg ik het voorbije weekend een bakvorm voor donuts 😍 heerlijk om te beginnen experimenteren.
Deze donuts zijn niet zo vet als gefrituurde donuts en ze zijn zo schattig... ideaal voor op feestjes, of zomaar omdat het leuk en lekker is 😉
Wat heb je er voor nodig:
140 gr zelfrijzende bloem, gezeefd
100 gr suiker
Een snuifje nootmuskaat
Een snuifje zout
120ml melk
22 gr boter
Hoe maak je ze:
Mix al de ingrediënten. Giet je deeg in je bakvorm voor donuts. Zet de donuts 5 minuten in een op 220 graden voorverwarmde oven. Laat de donuts 5 minuten afkoelen in de bakvorm, laat ze vervolgens verder afkoelen op een rooster.
Je kan je donuts versieren met glazuur of chocolade.
Deze donuts zijn niet zo vet als gefrituurde donuts en ze zijn zo schattig... ideaal voor op feestjes, of zomaar omdat het leuk en lekker is 😉
Wat heb je er voor nodig:
140 gr zelfrijzende bloem, gezeefd
100 gr suiker
Een snuifje nootmuskaat
Een snuifje zout
120ml melk
22 gr boter
Hoe maak je ze:
Mix al de ingrediënten. Giet je deeg in je bakvorm voor donuts. Zet de donuts 5 minuten in een op 220 graden voorverwarmde oven. Laat de donuts 5 minuten afkoelen in de bakvorm, laat ze vervolgens verder afkoelen op een rooster.
Je kan je donuts versieren met glazuur of chocolade.
Reacties
Een reactie posten