Wij hebben geen grote tuin, maar een typisch stadstuintje (oftewel een veredelde koer ๐). Maar wel groot genoeg voor rabarber en enkele fruitboompjes.
Mijn kinderen zijn helemaal niet dol op de zure smaak van rabarber, maar de combinatie van rabarber met appel en amandelen is wel goedgekeurd ๐
Wat heb je nodig:
1 rol bladerdeeg
2 stengels rabarber
1 appel
125 gr zelfrijzende bloem
125 gr suiker
75 gr gemalen amandelen
1 dl room
2 eieren
Hoe maak je deze rabarbertaart:
Bekleed je vorm met bladerdeeg en prik hier gaatjes in met een vork. Bak deze 10 minuutjes blind in een op 200 graden voorverwarmde oven.
Zeef de bloem en meng deze met de suiker, amandelen, room en eieren. Snij de rabarber en de appelen in blokjes en meng deze onder het deeg. Giet het deeg over de bodem en zet je taart 30 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Geniet van je lentetaartje ๐
De rabarber stond deze ochtend zo mooi te pronken in de zon waardoor ik het niet kon weerstaan...
Vandaar deze lekkere rabarbertaart ๐
Vandaar deze lekkere rabarbertaart ๐
Wat heb je nodig:
1 rol bladerdeeg
2 stengels rabarber
1 appel
125 gr zelfrijzende bloem
125 gr suiker
75 gr gemalen amandelen
1 dl room
2 eieren
Hoe maak je deze rabarbertaart:
Bekleed je vorm met bladerdeeg en prik hier gaatjes in met een vork. Bak deze 10 minuutjes blind in een op 200 graden voorverwarmde oven.
Zeef de bloem en meng deze met de suiker, amandelen, room en eieren. Snij de rabarber en de appelen in blokjes en meng deze onder het deeg. Giet het deeg over de bodem en zet je taart 30 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Geniet van je lentetaartje ๐
Reacties
Een reactie posten