Omdat chocolade echt altijd goed is ❤.... deze heerlijke krokante chocoladekoekjes
Wat heb je nodig:
2 eiwitten
Snuifje zout
Enkele druppels citroensap
50 gr pure chocolade
1 el cacao
100 gr bloemsuiker
2 el basterdsuiker
50 gr bloem
Hoe maak je ze:
Klop de eiwitten op samen met het snuifje zout en enkele druppels citroensap. Voeg tijdens het kloppen geleidelijk de suiker en de cacao toe.
Smelt de chocolade. Spatel voorzichtig de bloem en de chocolade onder het eiwit.
Maak met 2 koffielepels kleine hoopjes op een bakplaat en bak de koekjes voor 20 minuten in een op 160 graden voorverwarmde oven.
Laat de koekjes afkoelen op de bakplaat.
Wat heb je nodig:
2 eiwitten
Snuifje zout
Enkele druppels citroensap
50 gr pure chocolade
1 el cacao
100 gr bloemsuiker
2 el basterdsuiker
50 gr bloem
Hoe maak je ze:
Klop de eiwitten op samen met het snuifje zout en enkele druppels citroensap. Voeg tijdens het kloppen geleidelijk de suiker en de cacao toe.
Smelt de chocolade. Spatel voorzichtig de bloem en de chocolade onder het eiwit.
Maak met 2 koffielepels kleine hoopjes op een bakplaat en bak de koekjes voor 20 minuten in een op 160 graden voorverwarmde oven.
Laat de koekjes afkoelen op de bakplaat.
Reacties
Een reactie posten