Chocolade en banaan... een topcombinatie 😍
Dit bananenbrood heeft dankzij de chocolade geen overheersende bananensmaak en is supermakkelijk te maken.
Wat heb je nodig:
200 gr pure chocolade
35 gr cacao
200 ml water
130 gr zelfrijzende bloem
Half zakje bakpoeder
30 gr gemalen amandelen
130 gr suiker
50 ml maïsolie
Dit bananenbrood heeft dankzij de chocolade geen overheersende bananensmaak en is supermakkelijk te maken.
Wat heb je nodig:
200 gr pure chocolade
35 gr cacao
200 ml water
130 gr zelfrijzende bloem
Half zakje bakpoeder
30 gr gemalen amandelen
130 gr suiker
50 ml maïsolie
3 bananen
Hoe maak je het:
Smelt de chocolade.
Meng al je ingrediënten tot een glad deeg en giet in je bakvorm. Zet een uurtje in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Genieten maar 😋❤
Hoe maak je het:
Smelt de chocolade.
Meng al je ingrediënten tot een glad deeg en giet in je bakvorm. Zet een uurtje in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Genieten maar 😋❤
Reacties
Een reactie posten