Ik ben een grote fan van citrusvruchten, heerlijk hoe fris die smaken ๐
Deze sinaasappelcake brengt je meteen in zuiderse sferen ๐
Wat heb je nodig:
200 gr boter
200 gr kandijsuiker
4 eieren
200 gr zelfrijzende bloem
1 sinaasappel
Bloemsuiker als topping
Hoe maak je het:
Klop de boter met de suiker. Voeg de eieren een voor een toe. Zeef de bloem en voeg deze toe. Rasp je sinaasappel en voeg deze samen met het sap van een halve sinaasappel toe.
Snij je andere helft van de sinaasappel in plakjes. Leg deze plakjes in je bakvorm.
Stort je deeg op de sinaasappelplakjes.
Zet de cake 45 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Laat afkoelen in de vorm.
Bestrooi de cake met bloemsuiker en smullen maar ๐
Deze sinaasappelcake brengt je meteen in zuiderse sferen ๐
Wat heb je nodig:
200 gr boter
200 gr kandijsuiker
4 eieren
200 gr zelfrijzende bloem
1 sinaasappel
Bloemsuiker als topping
Hoe maak je het:
Klop de boter met de suiker. Voeg de eieren een voor een toe. Zeef de bloem en voeg deze toe. Rasp je sinaasappel en voeg deze samen met het sap van een halve sinaasappel toe.
Snij je andere helft van de sinaasappel in plakjes. Leg deze plakjes in je bakvorm.
Stort je deeg op de sinaasappelplakjes.
Zet de cake 45 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Laat afkoelen in de vorm.
Bestrooi de cake met bloemsuiker en smullen maar ๐
Reacties
Een reactie posten