Heb je soms ook zin om last minute nog een gebakje ineen te flansen om dan te merken dat je geen eieren meer in huis hebt? Deze appelcake is dan een toppertje om te maken 😉
Wat heb je nodig:
250 gr zelfrijzende bloem
100 gr kristalsuiker
100 gr kandijsuiker
1 tl vanille extract
180 ml melk
150 ml zonnebloemolie
2 appelen
Gemalen kokos om vlak voor het opdienen over je cake te strooien
Meng je ingrediënten tot een glad beslag en giet in je bakvorm. Snij je appelen in dunne partjes en schik deze op je cake. Zet de cake 40 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Wat heb je nodig:
250 gr zelfrijzende bloem
100 gr kristalsuiker
100 gr kandijsuiker
1 tl vanille extract
180 ml melk
150 ml zonnebloemolie
2 appelen
Gemalen kokos om vlak voor het opdienen over je cake te strooien
Meng je ingrediënten tot een glad beslag en giet in je bakvorm. Snij je appelen in dunne partjes en schik deze op je cake. Zet de cake 40 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Reacties
Een reactie posten