Chocolade is altijd goed, zeker om drukke dagen mee af te sluiten. Aan deze taart heb je weinig werk en ze smelt in je mond ❤❤❤
Wat heb je nodig:
Bladerdeeg
200gr pure chocolade
30 gram suiker
1 buisje vanille essence
2 eieren
Bloemsuiker
Hoe maak je het:
Doe je bladerdeeg in je taartvorm en bak 10 minuutjes in een op 180 graden voorverwarmde oven. Zet even opzij.
Klop de eigelen op samen met de suiker en de vanille essence.
Smelt de chocolade en soatel dit onder het opgeklopte eigeel.
Klop de eiwitten stijf en spatel dit onder het chocolademengsel.
Stort de vulling op het bladerdeeg en bak nog 15 minuten (oven op 180 graden).
Ik heb mijn taart nog wat gepimpt met nootjes vooraleer hij in de oven ging.
Strooi nog wat bloemsuiker over je taart wanneer hij helemaal is afgekoeld.
Reacties
Een reactie posten