Binnen 12 weken loop ik de marathon van Enschede.... het aftellen is terug begonnen ☺
Hoog tijd dus om terug wat gezonder te snacken. Deze pindakaasrepen zijn ideaal om na mijn trainingen terug energie op te bouwen.
Wat heb je nodig:
250 gr kikkererwten, afgespoeld en uitgelekt
2 el pindakaas
2 el ahornsiroop
2 el gemalen kokos
1 el amandelmelk
1 buisje vanillearoma
Snuifje zout
1 tl bakpoeder
Snuifje baksoda
20 gr chocoladedruppels.
Hoe maak je het:
Mix alles behalve de chocoladedruppels tot een glad beslag. Meng de chocoladedruppels door het beslag.
Stort op een ovenbakplaat en bak 25 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Laat afkoelen vooraleer je in stukjes verdeeld.
Hoog tijd dus om terug wat gezonder te snacken. Deze pindakaasrepen zijn ideaal om na mijn trainingen terug energie op te bouwen.
Wat heb je nodig:
250 gr kikkererwten, afgespoeld en uitgelekt
2 el pindakaas
2 el ahornsiroop
2 el gemalen kokos
1 el amandelmelk
1 buisje vanillearoma
Snuifje zout
1 tl bakpoeder
Snuifje baksoda
20 gr chocoladedruppels.
Hoe maak je het:
Mix alles behalve de chocoladedruppels tot een glad beslag. Meng de chocoladedruppels door het beslag.
Stort op een ovenbakplaat en bak 25 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Laat afkoelen vooraleer je in stukjes verdeeld.
Reacties
Een reactie posten