Yummie dit broodje 😋. Het is wel wat werk maar it's totally worth it ❤❤❤
Wat heb je nodig:
350 gr bloem
Een zakje gist
200 ml water
7 gr zout
2 el olijfolie
150 gr groene olijven
150 gr feta
1 ei
Himalayazout
Hoe maak je het:
Kneed de bloem, gist, zout, olijfolie en het water tot een soepel deeg. Doe het deeg in een kop en dek af met keukenfolie. Laat een uurtje rijzen.
Kneed het deeg en verdeel in 3 gelijke delen. Maak hier 3 bolletjes van en laat 15 minuten rijzen.
Rol de bolletjes tot lange repen. Rol deze repen plat. Bedek de repen met fijngehakte olijven en feta. Plooi de reepjes toe. Vlecht de 3 repen en dek af met een handdoek. Laat een kwartiertje rijzen.
Smeer je brood in met een losgeklopt ei en strooi hier Himalaya zout over. Zet het brood 25 minuten in een op 225 graden voorverwarmde oven.
Reacties
Een reactie posten